GRÖNSKAN

BOSTÄDER

 

Kvarteret Grönskan är ett bostadsprojekt i ett sällsynt bra boendeläge. Här finns kvadratsmarta ettor, ljusa och luftiga tvåor med rymlig balkong och bra förvaring, fina trerummare och flexibla fyror och femmor för dig som vill ha ett hem med lite extra utrymme.

BRF Grönskan balkong

Alla lägenheter i kvarteret får en rymlig balkong eller uteplats som förhöjer boendekvaliteten. Balkongerna är långa men relativt grunda för att inte skugga för mycket. De är dessutom placerade på olika sidor av husen för att varje bostad ska kunna få mer avskildhet. Det gäller även uteplatserna som hör till lägenheterna i markplan.

BRF Grönskan exteriör

De gemensamma ytorna med bland annat pergola och odlingslotter är avskilda från de privata uteplatserna. Under hela kvarteret ligger ett garage. Utöver p-platser och förråd har ett utrymme avsatts som fixarplats till cykeln eller kanske för att tvätta av hunden efter promenaden.

förvaring

Vi har satsat på effektiva lösningar för att du ska få plats med kläder, linne och alla andra prylar, eftersom vi vet att man aldrig kan få tillräckligt med förvaringsmöjligheter.
Flera av lägenheterna har dessutom en lyxig detalj i form av klädkammare i anslutning till det största sovrummet.

INTRESSEANMÄLAN

JAG VILL ATT NI KONTAKTAR MIG
Jag är intresserad av